Z WIZYTĄ U...- BARSZCZ CZERWONY I PIEROGI DANUTY SŁUGOCKIEJ

  • 16.11.2015, 10:46
  • Magdalena Piórkowska
media-materialy_video-___2015-11-20151113_zwu_pierogibarszczslugocka
loadingŁaduję odtwarzacz...
Danuta Sługocka zdradzi swój przepis na barszcz czerwony i pierogi z kapustą i grzybami.
Magdalena Piórkowska
Podziel się:
Oceń:

Komentarze (3)

Dodanie komentarza oznacza akceptację regulaminu. Treści wulgarne, obraźliwe, naruszające regulamin będą usuwane.

Gość
Gość 24.11.2015, 00:03
potwierdzam! :)
Gość
Gość 21.11.2015, 18:30
mąka woda dobrze ciepła i łyżka oleju -najlepsze ciasto pierogowe
znajoma
znajoma 16.11.2015, 23:43
Aby ciasto na pierogi nie wysychało dodaję łyzkę Kasi nie koniecznie jajko ewentualnie 1 na 1 kg mąki ciepłą woda zarabiam dosyc długo az nie moze byc za twarde ,kleiłam pierogi po dwoch godzinach i konsystencja była jak swieżo wyrobione a co ciekawe nie było suche jak np z olejem Kasia trzyma wilgoć można sprawdzic polecam.Brawo Pani Danusiu zawsze była pani dobrą kucharką wiem cos o tym ;). pozdrawiam

Pozostałe