GOTUJ Z REGIONALNĄ - SZYBKI SPOSÓB NA PIEROGI KRYSTYNY I JANA MALEWICZÓW

  • 26.04.2021, 11:39
  • Izabela Kiermasz
20210424-gzr-miesne-pierogi-panstwo-malewicz.mp4
loadingŁaduję odtwarzacz...
Pan Jan Malewicz wypracował system na wyrobienie ciasta na pierogi. Cała rodzina przepada za mięsnym farszem. Trzy rodzaje mięs, bulion z rosołu czynią to danie wyśmienitym.

Pan Jan Malewicz wypracował system na wyrobienie ciasta na pierogi. Cała rodzina przepada za mięsnym farszem. Trzy rodzaje mięs, bulion z rosołu czynią to danie wyśmienitym.

Izabela Kiermasz

Podziel się:

Oceń:


Komentarze (0)

Dodanie komentarza oznacza akceptację regulaminu. Treści wulgarne, obraźliwe, naruszające regulamin będą usuwane.


Pozostałe